Flyttstädnings tjänster

Varför ska du anlitar oss ?

När du anlitar oss så tar vi hand om de delarna som normallt sätt kunden behöver utföra utan extra kostnad för att du ska ha en bra upplevelse när du anlitar oss, vi tycker att du inte ska behöva göra något alls förutom njuta av vald tjänst.

 • Vi drar fram kyl, frys och ugnen och städar under sedan återställer det.
 • Vi montera ner glaset i ugnen och rengör det och vi ansvarar om det går sönder.
 • Om saker ska stanna till nästa så flyttar vi de och sedan lämna vi de till samma ställe.
 • Om kunden glömmer stänga av kylen/ frysen så rengör vi den ändå även om det skulle blir lite svårare.
 • Vi försöker vara med under städbesiktning
 • Vi lämnar nycklar åt dig om du inte kan.
 • Detta är några av de extra saker som vi hjälper till med och det ingår i priset.

  Spara tid vid flytten

  När man ska flytta kan det kräva en del tid att få det utförd, då kan det vara bra att ta hjälp av en städfirma. Då sparar du tid och jobbet utförs av någon med erfarenhet och de som flytter in välkommnas till ett rent och trivsamt hem. Att hålla en hög servicenivå samt lämna ett fint resultat är något som vi strävar efter, vi tar även hänsyn till kundens omdöme så att vi kan utvärdera och förbättre vårt arbete och utvecklas som städfirma.

  Flyttstädning som uppfyller alla krav.

  Vi satsar på att utföra en djuprengörng som är kvalitetsäkrad. Städningen sker efter ett förutbestämt städschema och vi garanterar att städningen blir ordentlig gjort och att de som flyttar in efter blir nöjda. Denna tjänst omfattar allt från rengöring av golv, vägg och tak samt kylskåp, skåp, toalett, spis. Vi ser till att alla ytor blir rena både invändigt och utvändigt. Genom att anlita oss så sparar du tid och får en garanti på jobbet.

  Pris för flyttstädning

  När det kommer till priset så ligger focus på att erbjuda ett väl utfört jobb. Priset är baserad på kundens önskemål och varje projekt skiljer sig. Om ni skulle vara intresserade av att få information om priser så kontakta oss för en fri offert.